7.2.2014

Mitä jäbät duunaa?



Vinski on tehnyt iloisesti pikkutauon jälkeen tokoa ja hiukkasen myös vetoa! Herkkusuu Veetä motivoi eniten mikäs muukaan kuin ruoka ja tällä hetkellä lemppari on ehdottomasti Hau-Hau Champion kanafleet. Siinä vasta oiva treenausherkku! Vetovaljaat on siis kaivettu pitkän tauon jälkeen. Ollaan aloiteltu kevyesti pulkanvedolla ja treenattu ihan vähäsen kerrallaan. Vinski onn tykännyt kun ei ole tarvinnut juuri muuta tehdä kuin juosta eteenpäin :-) Pysähtyminen sujuu tosi hyvin, mutta saa nähdä miltä meno näyttää huomenna kun on kaveri Tuikku vieressä. Viimeksi ei pahemmin kuunneltu pysähtymiskäskyä ... :-)



Ketkulin kanssa ollaan leikitty pihassa ja menty "takaa"-temppua ja luoksetuloa leikin ohessa. Tokojuttuja ollaan myös reenitty, tosin vielä ei olla päästy perusasentoa ja seuraamista edemmäs. Ketkulilta löytyy kiinnostusta ja keskittymistä tosi hyvin ja harjoittelumäärä lisääntyy pikkuhiljaa. Tarkoitus olisi mennä piakkoin häiriössä reenaileen ihan noita perusjuttuja, luoksetuloa sun muuta toisen koiran/koirien kanssa jonnekin. Totteleminen on ollut Koolla todella vaihtelevaa, välillä se on lähtenyt lenkillä juoksemaan ties minne pusikkoihin kuin mikäkin metsästyskoira ja myös pihasta on häippästy omin luvin. Toivottavasti murrosikä ei ihan vielä ala, eihän?

Parin viime viikon aikana omaa aikaa ja energiaa ovat vieneet kuuteen kokeeseen lukemiset sekä myös vanhojentanssiharjoitukset. Koeviikko on nyt kuitenkin takana päin ja ensi viikolla tanssahdellaan wanhoja! Eikä hiihtolomakaan ihan hirveältä kuulosta ;-) Koepäivinä olen tosi aikaisin kotona ja molemmat haukkulit ovat nauttineet extralenkkeilystä koeviikon aikana. Ketkuli pääsi kirmaamaan sydämensä kyyllydestä uuden lelunsa kanssa läheisellä pellolla. Aurinko paistoi pitkästä aikaa ja kuviakin tuli räpsittyä mukavasti! Narulelu tosin jäi tuonne jonnekin lumen alle.

 

5 kommenttia :

  1. voi kun meijänkin koirasta sais tollasia kuvia :)!

    VastaaPoista
  2. Ihania noi kuvat! Etenkin noi Ketkun kuvat sai hymyn huulille;3

    VastaaPoista
  3. Upeita kuvia jälleen! Mistä muuten Vinskin valjaat on peräisin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Ne on tilattu mittatilauksena tuolta http://www.goodmushing-nordysak.com/gmnvaljaat.html

      Poista

Kiitos viestistäsi ! :)