3.5.2014

Näyttelyhaukku



Tänään olikin se kauan odotettu Tampere KV! Viikko ennen näyttelyä oli tarkoitus pyörähtää mätsärissä, mutta valitettavasti se jäi omien töiden takia. No mutta, länsilaikoja oli ilmoitettu huimat yksi kappaletta, joten kotoa lähtiessämme messissä oli jo rotunsa paras haukku eli meidän Vinsku. 

Meidän vuoron arvioitu aika oli puoli yhdeltä, mutta kehä olikin tunnin myöhässä, joten venailuaikaa jäi reilusti. Tuomarina oli Tapani Pukkila, joka on joskus vuonna nakki ja muusi tuomaroinut Vinskua pentuluokassa. Pari kierrosta juostiin Veen kanssa kehää ympäri ja sitten seisoimme tuomarin edessä. Pukkila kehui Veetä sekä hienoa esiintymistä ja Vinski sai erinomaisen. Myös ensimmäinen CACIB saatiin matkaan!




Ryhmäkehiä piti odotella pari tuntia, joten olikin hyvää aikaa kierrellä kojuja ja Veen levätä. Esiarvosteluissa ryhmää 5 tuomaroi Harri Lehkonen, joka arvosteli meitä myös viime joulukuussa. Esiarvostelusta menimme isoon kehään, jossa Lehkonen sijoitti neljä parasta vitosryhmän koiraa. V jaksoi hienosti loppuun asti, mutta ei sijoituttu enää ryhmäkehässä.

Hyvä maku jäi suuhun ja palkintokaappi sai täydennystä, kiva reissu siis :-) Seuraava näyttely onkin jo elokuussa, nimittäin Maailman Voittaja 2014 Helsingissä! Siellä nähdään!



Tässä vielä arvostelu:

Mittäsuhteiltaan oikea. Hyvä pää. Ryhdikkäästi esiintyvä. Hyvä runko ja häntä. Sopivat kulmaukset. Hyvä turkki. 
AVO-ERI AVK1 SA PU1 ROP CACIB

7 kommenttia :

  1. Onneee! Vinski on oikeesti ihan sika komee laika ja kaikkee, se vaan on niin ihQ ♥_♥ Tämmösten koirien takia rakastan mettäkoiria:3 Harmi ku en päässy katteleen teitä, en tosin oo töissäkään, mahatauti iski :<

    VastaaPoista
  2. Onnea! Olipas kyllä lyhyt arvostelu.

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea!
    Sulla on tosi ihana blogi ja tietysti ihanat hauvat. Liityin ehdottomasti lukijaksi. :)
    Meille on juuri tullut berninpentu jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa http://karojaniina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ! :)